Arcesztétikai kezeléseink

Botox kezelés

Az idő múlásával mindnyájunk bőre veszít rugalmasságából. Ebben sokféle tényező játszik szerepet, a környezeti hatásoktól kezdve a szervezet belső folyamataival folytatva és a genetikával befejezve.

Arcbőrünk pontos diagnózist közvetít a külvilág felé. Álmatlansággal telt éjszakák,stresszes napok, ez mind meglátszik rajtunk. A mai rohanó világban egyre kevesebb ideje van az embernek magával foglalkozni. De miért kellene beletörődnünk az idő előtti öregedésbe?

Pályafutását a Botox kezelés Hollywoodban kezdte, azóta nagy népszerűségre tett szert és meghódította a világot. USA-ban több mint 10 milliószor választják. Hazánkban pedig több tízezer kezelés történik évente. Tehát ez a fajta módszer az egyik leggyakrabban alkalmazott kezelések egyike. Nem véletlenül kapta a "lunch" terápia elnevezést, mivel akár ebédszünetben is elvégezhető.

 


Ráncfeltöltés Hyaluronnal

Mit is jelent a hyaluronsavas ráncfeltöltés?

A tudomány előrehaladtával egyre többet tudunk meg szerkezeti felépítésünkről. Sokan sokféleképpen vélekednek a bőrünk rugalmasságáról, de egy dologban mindenki egyetért, mégpedig abban, hogy a bőr rugalmassága már 25 éves kortól kezd csökkenni.

Ha azt kérdezik magukban, hogy mi ennek az oka? Egy szó a válasz mégpedig a Hyaluron.

Ez a furán csengő szócska minden emberhez közel áll, ugyanis a szervezetünkben megtalálható. Ez a kötőszövet 56%-ban a bőrünkben vendégeskedik. Viszont 25 éves kortól alábbhagy lelkesedése és lassan, de biztosan tovább áll vagy éppen nyugdíjba vonul és elhal.

De tekintsünk picit mélyebbre. A hyaluronsav a kötőszövetekben egy hálót alkot összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, emiatt rugalmas és feszes a bőrünk. Tehát a nedvesség megkötése a feladata.

Amennyiben ráncfeltöltésben avagy ajaktöltésben gondolkodik akkor tegye azt hyaluronnal amely bőre egyik természetes alkotóeleme.